IP GROEP MET PARTOOL DOOR DE 100 MILJOEN

07 mrt IP GROEP MET PARTOOL DOOR DE 100 MILJOEN

Met de toetreding van de Belgische Partool Groep tot de Industrie Partner Groep (IP) heeft de laatste het jaar 2017 afgesloten met een recordomzet van meer dan € 100 miljoen. Het bereiken van deze mijlpaal onderstreept het belang en de ambitie van de IP Groep als toeleverancier voor de industrie.

 

“IP is een groep van familiebedrijven die de kernwaarden van een familiebedrijf volledig inzetten bij de dienstverlening aan haar klanten; onze klanten zijn onze relaties die we koesteren. We lopen dan ook graag iets harder voor hen en dat voelen onze klanten”, aldus een woordvoerder van IP.

 

Bernard Verhelst, gedelegeerd bestuurder van Partool is blij met de toetreding tot IP: “IP is voor ons de beste partij om ons bij aan te sluiten. Wij kunnen het karakter van ons bedrijf als “The Industrial Reserve” vasthouden en tegelijkertijd met gelijkgestemde familiebedrijven werken aan onze groei en de kwaliteit van onze dienstverlening.”

 

Op 18 januari jl. zijn de handtekeningen gezet onder de toetredingsakte van Partool in België tot de IP Groep. Met de toetreding van deze gerenommeerde MRO toeleverancier tot de IP Groep heeft deze nu ook de eerste stappen gezet in België. Dit is belangrijk om klanten die actief zijn in Nederland en België de dienstverlening te geven waar de familiebedrijven die lid zijn van de groep om bekend staan.

 

Voor meer informatie over IndustriePartner

zie: www.industriepartner.nl

 

Ga terug