12 nov Industrie Partner ondertekent samenwerkingsverband met ONE MRO SUPPLY

Op woensdag 4 november jl. heeft de coöperatie Industrie Partner in Colmar (Frankrijk) een samenwerkingsverband ondertekend met ONE MRO SUPPLY.

Op de foto v.l.n.r. Antoni Cammany (ONE), André Looyen (IP Duursma), Wilbert Mooijman (IP Bernard Sanders), Phillip Clarke (ONE),
Wout op den Velde (IP Op den Velde) en Eric Steenbakkers (IP Zanten). Op woensdag 4 november jl. heeft de coöperatie Industrie Partner in Colmar (Frankrijk) een samenwerkingsverband ondertekend met ONE MRO SUPPLY.

Logo-MRO

ONE is een samenwerkingsverband tussen Europese distributeurs en heeft als doel een leidende partner in de industrie te zijn op het gebied van levering van MRO onderdelen. Alle ONE leden zijn vooraanstaande, hooggekwalificeerde (ISO gecertificeerde) en onafhankelijke distributeurs. Dit onafhankelijke blijkt uit het feit dat zij louter uit familiebedrijven bestaan. De kracht van ONE uit zich door middel van lokale aanwezigheid mét voorraad, een hoog niveau van technische kennis en sterke logistieke en IT-diensten. ONE werkt nauw samen met toonaangevende leveranciers wat leidt tot een uitgebreid aanbod van kwaliteitsproducten. ONE is momenteel actief in zes West-Europese landen en heeft een gezamenlijke omzet van ca. 700 miljoen Euro. Dankzij Industrie Partner komt daar nog eens 100 miljoen bij. Met de ondertekening van het samenwerkingsverband versterkt de coöperatie Industrie Partner de posities van haar leden in Nederland.

 

 

Ga terug